Hanne Langhorn

Jeg tror på, at en sund og velfungerende krop bedst skabes med en balance mellem motion, god kost, restitution, et positivt livssyn og den rigtige behandling.

Gennem massage, akupunktur og træning har jeg oplevet at kunne bibringe mennesker smertelindring, ro, ny energi og overskud. En krop i balance medvirker til at kunne præstere optimalt fysisk og opnå en positiv psykisk tilstand.

Min tilgang til behandling er via sportsverdenen. Jeg er selv løber med mange halv- og helmarathons bag mig. Jeg har sammen med min mand Anders haft den store oplevelse at gennemføre the 6 World Marathon Majors: Berlin, Boston, Chicago, London, New York City og Tokyo. Det er også blevet til en DM marathonbronze i min alderklasse – så jeg tilstræber stadig at holde formen:). Min daglige træning foregår med mine kunder, i løbeklubben Blovstrød Løverne og i det lokale fitnesscenter. Jeg supplerer gerne min løbetræning med vandreture. At gå i naturen giver både krop og sind ro, glæde og tilfredshed. Det er blevet til 2 Caminovandringer i løbet af de sidste år på hhv. 800 og 300 km til Santiago de Compostela – begge gange sammen med min ældste søn og trofaste vandremakker Thomas – og så derudover til utallige andre dejlige km både i Danmark og udlandet. Mit hjerte banker også stadig for alpint skiløb. Der bliver måske nok bliver lagt lidt flere pauser ind end tidligere – men glæden for sne og bjergene er der – og glæden ved sport er det vigtigste. Min yngste søn Andreas er det bedste selskab i de 3 dale – han holder mig til ilden!

Jeg kender til sportsskader på egen krop fra min løbetræning og forstår frustrationerne ved ikke at kunne dyrke sport, når man gerne vil. Derfor føler jeg en stor glæde ved at kunne afhjælpe skader og smerter hos andre.

Klinikken

Rudersdal Sportsklinik ligger nemt tilgængeligt på Hovedgaden 2, 2. sal i Birkerød. Se under kontakt for at finde vej.

Uddannelse

Jeg har taget følgende uddannelser:

  • Lægeeksamineret fysiurgisk sportsmassør –
  • Sportseducation
  • Master Akupunktør – Akupunktur Universitetet
  • Sportsskadeterapeut – Sportseducation
  • Sportsernæringsterapeut – Sportseducation
  • Certificeret terapeut i Japansk Lifting