Japansk Lifting

Japansk Lifting
– Et fantastisk ansigtsløft

Japansk Lifting er udviklet af zoneterapeut, kinesiolog og akupunktør Lone Sørensen. Det er efter hendes metoder jeg har lært den dejlig behandling.

Jeg udfører kun den originale og professionelle version af Japansk Lifting, så det absolut bedste behandlingsresultat opnås.

Japansk Lifting er en fantastisk og naturlig behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Disse metoder giver tilsammen helt unikke resultater. Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser under øjnene m.m.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligvis, men hævelser og fine linjer reduceres også, og hudens tekstur forbedres. Samtidig tilføres ansigtet mere farve, glød og udstråling, eftersom spændinger i muskler og væv afhjælpes.

Desuden øges blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Teknikkerne, der anvendes, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv. De bevægelser styrker strømmen af energien i meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver. Derved skabes der en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen. Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, fordi behandlingen indeholder stimulering af hele 24 punkter, som påvirker kroppens energisystem.

Hver behandling med Japansk Lifting giver effekt. For at opnå det absolut bedste resultat, anbefales det dog at få flere behandlinger i træk. Jeg vejleder kunder om, hvor mange behandlinger, der vil være optimale og med hvilke intervaller, de bør udføres. Dette gøres på baggrund af behov og hudtype.

Ved hjælp af japanske liftings specielle teknikker opnår man et naturligt ansigtsløft og dit ansigt får en indre glød og huden til at stråle af velvære.

Japansk lifting giver dig et smukt ansigt og reducerer rynkerne uden et kirurgisk indgreb, eller ved hjælp af alternative indsprøjtninger.

Allerede efter første behandling ser du et resultat.

Selve behandlingen består af

  • Huden afrenses
  • Maske af hvid jord som dybderenser huden
  • Stimulering af akupunkturpunkter
  • Ansigtszoneterapi
  • Ansigtsmassage
  • Lymfe drænage
  • Opstrammende hyben lifting maske
  • Behandlingen med kølige kugler af argentinsk bjergkrystal.
  • Hyben fugtighedscreme

Under behandlingen benytter jeg rosen hyben olie, som giver resultat i kraft af et højt indhold af A-vitaminer, der har en regenerende virkning på cellevæv.

Alle de produkter der bruges i behandlingen er fra Lone Sørensens egen produktion. De er 100% naturlige, fri for parabener og uden kemikalier.

60 min behandling